Поръчки и плащания

Поръчки и плащания

шапка манмат

ПОРЪЧКИ И ПЛАЩАНИЯ:

Продуктите, които сте поръчали от страната, ние Ви доставяме с куриерска фирма Еконт. Цената за доставка чрез куриерската фирма е фиксирана – 6.00 лева с ДДС.

След като при нас постъпи заявка от Вас, да закупите продукт, ние ще се свържем с Вас по телефона за поръчаните от Вас продукти. За тяхната обща стойност(цена) и начина на доставка избран от Вас. Вие ще бъдете помолени да прочетете и приемете условията всеки път, когато правите поръчка, за да се гарантира, че сте запознат с най-новите такива.

Плащане чрез куриерска фирма Еконт

– Ако сте избрали този метод, Вие ще заплатите стойността на поръчката при получаване на продуктите. Стойноста на поръчаните стоки се заплаща от клиента на куриерската фирма.Моля,задължително посочете телефон за връзка с Вас! Това е условие на куриерската фирма.

Плащане по банков път

– Ако сте избрали този метод, е необходимо да направите банков превод на посочената банкова сметка, като сумата е стойността на Вашата поръчка, а основанието за плащане е Номера на Вашата поръчка. Продуктите ще Ви бъдат изпратени след получаването на сумата по банковата сметката на „MANMAT BG“ ЕООД. Моля,задължително посочете телефон за връзка с Вас! Това е условие на куриерската фирма.

МАНМАТ доставка!

GSM 0887 792 075 . Manmat доставка за София до адрес с наш собствен транспорт в удобно за Вас и нас време с опция избор на артикули, размери и цветове! Цена: 9.00 лв. с ДДС. Поръчаните продукти се доставят на клиента на посочения от него адрес. Условие е адресът да бъде точно посочен и да е верен.Манмат БГ ЕООД ще поиска допълнително потвърждение по телефона. В случай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

Плащане на място

– Заплащате и получавате поръчаните продукти в нашия офис. Тази възможност е удобна, ако живеете в София или региона, тъй като може да комбинирате плащането с получаването на поръчката.

Право на рекламации

Клиент, поръчал стока от MANMAT BG има право да откаже получаването на поръчаната от него стока без да дължи каквото и да е обезщетение за това, aко не са спазени условията на чл. 54 от ЗЗП. Констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, цвят, цена или с обявената търговска марка. Рекламации на гореизброените пунктове се извършват в момента на доставката. Извън тях клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

Купувачът има право да направи рекламация в срок до 14 дни от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект, който не може да бъде установен при получаването и.

MANMAT BG EOOД е данъчно регистрирана по ЗДДС.

Плащанията на стоки към „MANMAT BG“ EООД са съобразени с член 93, ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

Гаранция за качество

ManMat продуктите е лесно да се разпознаят по моделите, който се виждат на нашия уебсайт. В момента на пазара се появяват продукти, изработени от материали, произведени главно в Източна Азия. Тези продукти са копие на моделите и имитират формите на продуктите ManMat.
Всички продукти ManMat, както и техните модели и форми са патентовани.

ManMat- Production of patented Czech Dog Sledding Harnesses and Specialized horse riding equipment.