Политика на поверителност

шапка манмат

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля, запознайте се с политиката за поверителност по отношение на престоя ви в сайта на Манмат БГ ЕООД.

От 25 май 2018 г. във всички държави членки на Европейския съюз се прилагат нови правила за защита на личните данни. Те са уредени в Общ регламент за защита на личните данни 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation). Новата правна рамка въвежда по-високи стандарти за защита на данните и разширени права на физическите лица.

https://manmat.bg отговаря на всички изисквания на новата регулация. При осъществяване на своята дейност, Manmat BG LTD събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугите да ни изпратите запитване или да направите поръчка за закупуване на продукти от нашия сайт.

Личната информация, която третираме в Манмат Бг ЕООД, е ограничена до това, което е необходимо за целите на обработка на вашата поръчка.

– Е-mail адрес: Нужен за вход в потребителския профил. На него получавате информация за статуса на всяка отделна поръчка.

– Име и фамилия: – Телефон за контакт : Служи за уточняване и потвърждаване на всяка поръчка. Ползва се също и от куриер за доставката.

– Адрес за доставка : Не се изисква този адрес да съвпада с вашия личен. Доставката може да бъде до учреждения или офиси на куриерски фирми.

SSL сертификат. Сайтът manmat.bg е защитен със SSL (Secure Socket Layer) сертификат. Той осигурява криптирана (сигурна) връзка между сървъра, на който се намира уебсайтът и вашето устройство. Осигурява пълна конфиденциалност и неприкосновеност на данните, които въвеждате на нашия уебсайт. МАНМАТ БГ ЕООД се задължава да опазва личната информация, предоставена от клиентите , да я използва единствено за нуждите на сайта и да не я предоставя на трети лица.

Call Now Button